Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picknickminnen

Den var vit och röd
rutig var den
Minns du
Den filten vi satt på
I din dröm
För några år sedan
Jag minns
Som om det var igår
På ängen
Det var inte sommar
Men så fint
Jag vet att du minns
Filten vi delade

Dagen som betydde
Så mycket

Jag drömde inatt
Om när
Du berättade för mig
Om den
Rutiga filten vi satt på
Minns du
Jag minns så väl




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee