Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va inte så gul

Va inte sur
Så grinig
Så gul
Du är inte ful
Jag lovar
Nöj dig med allt
Livet är vackert
Klaga inte
Du har det bra
Jag lovar
Du är inte ful




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-17 17:04



Bookmark and Share


    Omedvetandet
ÅHHH ! du är då bättre än vilka 4% du vill!!

2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee