Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hade varit lättare

Om vi varit i samma stad
För vi har ju samma tankar
Om vi inte varit så långt ifrån
För vi har ju kommit så nära
Om vi kunde skynda tiden
För vi behöver kramar
Om vi ska lyckas klara livet
För vi har lite ont ibland
Om vi räddar varann
För vi vet hur man gör
Om vi nu älskar varann
För vi hade behövt närheten
Det hade varit lättare
Om vi var samlade




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee