Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberliv

Frusna av vardagens ensamhet,
jagar vi vår värme i natten.

Byter ögonblick av livsglöd,
med bildskärmsbelysta främlingar.

Lever tvåsamma liv med ensamma hjärtan,
bara främlingar får veta våra innersta drömmar.

Fasaden är viktigast, ytan är allt
men under ytan styr dom starka strömmarna....




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 389 gånger
Publicerad 2004-09-02 02:18



Bookmark and Share


    Jolli
beskrivning av en verklighet för många, tragiskt och träffande.
2004-11-25

    Elenhin

2004-10-09

    Göte Holmlund

2004-09-19

    Agneta
men vet inte riktigt mer vad jag ska skriva... Fortsätt gärna skriva om vår nya "värld" :)
2004-09-02

    Göte Holmlund
Byter ögonblick av livsglöd....mkt bra byte utan pengar inblandade
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone