Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte livet va ivägen

Nu sitter jag och tänker igen
Grubblar över prylar
Som inte glittrar
Inte ens litegrann
Tänk allt jag skulle gjort
Om inte livet va ivägen
Nu har jag mycket för mig
Och kalendern är full
Fast jag har ingen ens
Så vi bara låtsas att den finns
Och är smockfull som jag vill
Med saker som fixar jaget
Hade ju haft tid att fixa en
Om inte livet va ivägen
Så nu går jag
För att fixa livet i stället
Så jag kan fixa en kalender
Senare någon gång
När inte livet längre är ivägen




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee