Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker vi borde dansa

Högt i tak eller så va golvet lågt
För jag hade så mycket utrymme
Vad gör man av tiden när man är klar
Med ytan som blev över
Kan vi dansa på ett lastbilsflak
Där är i alla fall ytan begränsad
Fast jag vill nog kanske ändå
Dansa in i oändligheten
För vad händer senare
När man väl står där igen
I rummet utan väggar
Fast högt i tak
Eller lågt golv




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-24 10:01



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din vinkling av funderingar gillar jag!
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee