Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst i klassen

Alla sitter tysta och fokuserar på sitt
Här sitter jag mitt emot alla som fattar
Själv förstår jag verkligen ingenting
Känner mig mer än dum
När det märks att jag fastnat med blicken
Möjligt vis på någons arbete
Vill veta hur man ska lägga upp det
Men kan inte fråga
För då förklaras man som dum
Även om jag vet att jag är det
Fast på ett bra sätt




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee