Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollapsa inte på asfalten

Det finaste som vi kan göra
Är att skapa nytt och vackert
Fast fula saker kan också va fina
Bara för att du har fastnat
Mitt i livet eller i början eller i slutet
Betyder det inte att du ska lägga av
Du hittar kreativiteten
Och om du inte tror att du har någon
Kommer den till dig när du minst anar det
Vad som än händer min vän
Kollapsa inte på asfalten




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-26 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee