Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete

Helvetes jävla piss
Allt är som förgjort
Inget att göra åt just nu
Får lugna ner mig
Och fortsätta skriva




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-29 16:03



Bookmark and Share


    Tidsljus
Stekt
a

gröna

tomater
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten