Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivk(r)amp

Underliggande oro
pulserar i kroppen
Kryper fram och tillbaka
Äter upp tankarna
här och där
i fragment
Tomma hål bildas
Fylls med tomhet

Tankarna är många
Hålen långa
Vad finns kvar
för att skrivas ner
Jag kommer bara hit




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 10:27



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Lustig fast på ett proffsigt sätt! :)
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten