Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn(gräns)

Regndroppar fasta lätta
faller
Spricker vid fallets slut
sprider sig
lämnar en fläck
Fläckar på rad
bildar en gräns
över gator
och grönska




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-21 19:40



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
mycket vackert
grön poesi
gillar
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten