Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLERI

Bilder frammanas
på olika underlag
Olika tolkningar
Ibland helt klart
Konstnären styr
alldeles "yr"
av skaparkraft
Tänk om man
denna gåva haft

(Alla kan måla!)




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-02-06 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten