Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Virvlande vind
Saker far omkring
Från skog och mark
Från land och sjö
Saktar ner
Pö om pö




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-29 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten