Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sväljer mitt hat

Att jag står upp för mig själv
är ingen hemlighet för någon
Men när du säger att jag är
ett hjärtlöst jävla svin
Då har du tagit fel brud att svära mot
och jag vill slå dig med knytnävar
Så sväljer jag mitt hat
och säger istället att du ska ge dig av
För du är inte värd mig
Du är inte värd något jag är
Inte något jag har
Inga ord ska du få
Men du kommer aldrig glömma av mig
Och det får du leva med
För jag sväljer mitt hat




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-08 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee