Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ny titel

Nu äger jag nåbel mark
Nu kan jag dricka mig full på riktigt
Nu kan jag åka och hälsa på
Nu kan jag läsa vad hon och han skrev
Nu faller pusselbitar på plats
Nu blir festivalen av
Nu lyser solen starkare än på länge
Fotograferar skuggor
Dom som symboliserar vändning i livet
Och en lyckad jul




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-25 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee