Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig varit mer redo

Jag brukade aldrig säga det
Inte heller skrev jag det
Vågade knappt tänka så förr

Men nu jävlar
Det ska bli bra
Det blir bra
Med ett nytt år
Ett kapitel som blir mitt
Så mycket har gått åt helvete
Men jag tackar för den fina tiden

Har aldrig varit mer säker
På att nästa år blir bättre än det här

Va fan skriver jag ens

Den jäveln förstörde allt
Och han räddade mig lite
Dom förälskade jag mig i
Och han väntar fortfarande
Hon har steppat upp
Och vi har valt olika vägar
Hon hittar sig själv
Och han har blivit bättre nu
Han har lyckats med sitt

Men det viktigaste är ändå
Att jag snart är fri

Så lite tid
Så mycket svammel

En krånglig nyårshälsning
Här har du
Varågod

Gott nytt år




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-31 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee