Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddad från ett äckel

Kunde gått illa
För flickan ville inte
Det fick jag reda på
Fyra våningar ifrån
Sprang som fan
Upp till lägenheten
I ett ekande trapphus
Trängde mig förbi folk
Ryckte upp dörren
Och där låg hon
Under honom
Försökte undvika
Hans äckliga blick
Drämde in honom i väggen
Gick emellan
Så hon kunde springa
Då började han tafsa på mig
Ångrade han nog
När han fick en rak höger
På kulorna
Rätt åt honom
Jag hoppas han spyr upp dom




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-01 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee