Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadslallare

Där lallade hon runt
I storstad men gura på rygg
Tjänade lite för att mata magen
Sådär charmigt barfota
Tänka sig att folk ville lystna
På sånger som ingen förstår
Improvisation lönar sig en söndag
Nu tar hon snart tunnelbanavägen
Mot äventyr i medvind




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-04 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee