Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften

Den kräver sin plats
den där kraften mellan oss
Åtrå och lust
igenkännande och ömhet
fysik och djup förståelse
En tyst sorg
över val som inte finns

För du har ditt och jag har mitt
Lojalitet och ansvar,
plikt och ånger
En livstid med nån annan

Det måste ju gå först




Fri vers (Fri form) av Nobody at all
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 11:09



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Starka känslor som omges av stort vemod. Bravo.
2015-07-13

  Connie
Igenkännande och stark berörande även denna! Kärleken borde gå i första hand. Varför vi inte väljer den är obegripligt!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all