Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar oss fram nästan inte alls

Galna timmar
Tysta minuter
Vi sitter
Vi står
Vi andas
Vi går
På en väg
som aldrig
tar slut
Tiden står still
Hyperaktivt ventilerande
Styrka i sinnet
Inte långt kvar nu
Bara oändliga mil




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-09 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee