Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett hopp till friden

När det färgade lacket
pillas bort på mina naglar
av nervositetens väckning

När man förstår
att han har hopp för dig
att vi har hopp tillsammans

När tänderna
råkar bita lite för hårt i läppen
det röda blodet då syns
för att nervositeten ser på

När benen skakar
för att du inte alls kan
trycka ner hälarna i marken
då är nervositeten här

När droppar av svett
förökas fortare än liv
längs tinning och käkben

När tankar om att rymma
vore lättare än att finnas kvar

När styrkan
togs över av cancer

Då miste vi dig
Ängel med lockigt hår

Jag tar tand om morfar nu
Men hjälp mig lite ibland
Ovanifrån

Hälsa min bästa vän
och gammelmormor
i himmelen





Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 14:45



Bookmark and Share


    Gratanja
Om du bara kunde, då skulle du rädda hela världen. Fina du.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee