Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

internet gör mig kär

jag vill vara din hund idag,
fast bara idag, just nu
jag skulle frågat om jag fick behålla dig
det skulle jag inte få
men det skulle jag gjort endå
om jag var din hund,
men det är jag inte,
inte idag





Fri vers av emeli
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-04-12 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli