Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra månader

Fyra månader sedan du försvann
du tog din bil
tände en eld
kom aldrig hem
Fyra månader sedan du försvann

Jag fortsätter att finnas




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-21 18:52



Bookmark and Share


  Elsa Rohlén
Tack! Take care, du också. /E
2015-04-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Smärtsamt att läsa.. Men kanske, men
med en igenkännings faktor som är hög!!
Kanske därför mina tårar rinner..
Såå stark o berörande.. Hoppas o ber att Du ska finna styrka mitt i allt..
Take care om Dig, viskar jag..
KB
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén