Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid det du kallar livet eller i mitt.

Slå mig så känns det mindre i mig.
Rör mig så känns det mer i mig.
Existera bredvid mig och upptäck
Hur mycket det finns av mig i mig.
Nå mig och jag kommer nå längre i dig.

Existera i mig, blunda och våga
Känn hur mycket det känns i mig.
Upptäck hur mycket av mig som
Kommer att existera längre in i dig.




Fri vers av Hanna Bedö
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-27 10:47



Bookmark and Share


  Elsa Rohlén
Du är fantastisk Hanna
2015-03-29

    Lars J
jag kom på mig med att läsa om denna dikten tre gånger på raken, bra fångad känsla, tycker om!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Bedö
Hanna Bedö