Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cementväggar

Du blandar cement i lastbilen du bär med dig
Den väger miljoner ton och du bär den på ryggen
Du tar en sked och täpper igen mig
Jag är stilla med vinden och låter det stelna
Jag sitter helt stilla och låter det torka

Jag kanske kan stå nu
Jag kanske kan få nu
Jag kanske kan gå nu
Jag kanske får börja förstå hur
Det hade känts om jag var du




Fri vers av Hanna Bedö
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-21 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Bedö
Hanna Bedö