Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfalten är så enkel under mina fötter nu.

Du säger att du är dum i huvudet.
Jag svarar snarare flyktig.
Du tycker att det lät finare.

Lögner, svek och kärlek har planats ut.
Nu jämnat med marken. Jämnat med
Asfalten jag gick på ett halvår sedan.
Det känns skönt att se dig utan att
Det sticks i magen av tusen olika anledningar.

Jag har inte trott på att få svar från
Någon som inte har några att ge mig.
Men kanske är det svar nog, att det inte finns några.
Jo för vad grejen med känslor om man
Skulle förstå sig på dom säger du.

Flyktighet kan vara anledning till din idioti.
Men bara en enkel idiot i din ryggradslösa kropp
Som byggs och stärks upp knot efter knot
Är förenklat och fördummat.

Jag är kär. Inte i dig längre.
Jag är glad. Inte med dig längre.
Jag är ledsen. Inte på grund av dig längre.
Jag är nu. Med ett litet kärleksbrev i innerfickan.




Fri vers av Hanna Bedö
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Bedö
Hanna Bedö