Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden kysser mitt hår.

Om jag inte hade varit så kär i dig
Hade jag inte varit så handlingsförlamad.

Om du inte hade varit så kär i mig
Som du kan bli i någon hade livet varit enklare.
Men plattare och fulare. Tommare och jämnare.




Fri vers av Hanna Bedö
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-21 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Bedö
Hanna Bedö