Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skriva med punktation? Att finnas till?


Work in progress

När du rör mig täcker dina händer
nästan hela min ryggtavla.
Ryggtavla. Som ett konstverk.
Är jag ett konstverk? Jag är ett konstverk!

Hela jag är konst. Ett mästerverk
Om än ett dadaistiskt sådant.
Utan klart mål, syfte, mening
Ett inte så särskilt ordlöst brev
från konstnär till betraktare.

Not a ready-made, though.
I'm a piece of performance art.
Jag uppfinns längs vägen.
Jag är ett existensdokument.

Jag existerade långt innan dina händer
rörde vid min ryggtavla.
Jag kommer att existera långt efter att
dina händer aldrig mer rör vid min ryggtavla.

Jag är konstnär.
Jag är betraktare.
Jag skapar mig själv.
Jag betraktar mig själv.
Jag är.




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-30 22:25



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Kommer åter senare för att kommentera denna eminenta,text/poesi.
Nu vill jag bara andas in den. Inhalera
och känna igen mig.. Jag vet.. Egoism :)
Applåder KB
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén