Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Storstark

 

Starkrökt är drömmen
Starkrökt är livet
Starkrökt är människan

Starkrökta är orden
Starkrökta är glädjen
Starkrökta är änglarna

Jag behöver en storstark ÖL!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-03 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP