Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och min farväl

 

Min första
Och den sista dag i livet

Kommer,
Att vara helt tyst och fylld av ensamhet

Jag drömmer ingen människa nära mig
Jag önskar ingen gud nära mig

Min först
Och min sista farväl och adjö till mig själv

Dö för helvete!
Dö ensam!

Ack!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-04-06 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP