Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogskyrkogården

Jag vill att du ska le det där leendet som får mig
Att vilja dela alla mina hemligheter med dig
Jag vill förlora i sällskapsspel mot dig
Fast vinna ibland, och höra dig muttra
Över hur Monopol ändå bara är en
Illustration av kapitalismen

Det är så konstigt utan dig




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-12 21:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så vardagsnära men ändå så stort, så fint
2015-04-26

  Elsa Rohlén
Tack! Det värmer.
2015-04-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så fint och ömt Elsa, om saknad, och
längtan.. Poesis med de rätta skälen,
kännbart för själen..
Applåder

KB
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén