Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan nog känna igen sig i denna om man börjar bli bättre från sin depression men är förlitad på medicin.


när ljuset tänds

vem är jag? vad vill jag? hur gör jag? hur blir jag? vad händer?

frågetecken visar mig runt i stan
jag ser gömda bakgårdar och nya färger

jag vill se färger känslor målade röda på väggen
måla den inte vit

du kan måla den nattsvart och fylld med dödsångest
men snälla måla den inte vit och likgiltig

men helst av allt ****
måla den fylld av färger som inte finns
färger som inte än har upptäckts

fortsätt alltid måla OAVSETT




Fri vers (Fri form) av bottenlös
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bottenlös