Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring hem

Med blåmärken på benen
springer jag hem under första snön

önskar att jag inte hade ben
önskar att jag hade mod nog att springa åt ett annat håll

jag står utanför dörren
alkoholen vattnas i ögonen

sluta nu




Fri vers (Fri form) av bottenlös
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-17 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bottenlös