Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

att vara under ytan
känns precis som att vara under vattenytan

allt är dovt, vattnet trycker mot bröstkorgen
du blundar och håller andan

paniken

börjar du andas, dör du
men när man hållit andan så länge så känns det snart oundvikligt

du vill bara ha ett andetag.

frisk. luft.




Fri vers (Fri form) av bottenlös
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-17 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nakna ord som känns att läsa.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

bottenlös