Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor som du växer bara på brinnande fartyg.

Du bad mig att skriva en text om vad jag är bäst på.
Jag är bäst på när jag tror att du har gjort slut med mig
Att stryka min hand över din kind, bakåt mot nacken
Och ibland ta tag lite lätt i ditt nackhår.

Sen göra samma sak igen till sekunder blir till minuter.
Bara ligga och titta på hur vacker du är när du sover.
Jag kan liksom inte förmå mig till att ta bort handen
Från ditt ansikte ändå.

Det spelar ingen roll att jag är arg på dig,
Eller att tårarna rinner och att luften känns tunn.
Det är som att plåga hjärtat att tro att du inte är min
Längre men än envisas att ha din hud mot min.




Fri vers av Hanna Bedö
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-14 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Bedö
Hanna Bedö