Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Felfri var aldrig GUD!

 

Så felfri var aldrig GUD!
Så felfria var aldrig hans budskap

Öga för öga!
Tänkte han från börja början

Judendom!

Kärlek och förlåtelser!
Ångrade han sig till senare

Kristendom!

Öga för öga återgick han till
Och ångrade han sig igen

Islam!

Öga för öga från börja början till slut, judendom, Islam
Eller kärlek och förlåtelse från börja till slut, kristendom

Så kunde vi leva i fred

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2015-04-15 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP