Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus i centrum

 

På bekostnad av vår herre Jesus Kristus
Vill jag absolut inte tillkallad,

Katolik
Ortodox
Protestant

Och delikt namn

Påven
Patriarken i den ortodoxa kyrkan
Biskopen i den protestanta kyrkan

Ej tjänar vår herre Jesus när de splittrar han

Se omkring!
Dagligen över hela världen slaktas vi för hans namn av ISLAM
Oavsett är man katolik, ortodox, protestant etc

En vanligt och enkel kristen troende vill jag vara
En hel Jesus
En Jesus för alla

Och i centrum!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-15 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP