Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget blev kvar

 

Jag har inga levande drömmar kvar att leva för
Bara askan från drömmarnas land

Jag brinner för ingenting längre!

Bestulen på mitt liv blev jag
Bestulen på mina drömmar blev jag

Jag brinner för ingenting längre!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-16 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP