Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mycket jag mindre du

 

Det finns människor som har och talar

Mycket jag
Mindre du

Och det finns folk som brukar ha,

Mycket du
Mindre jag

Jag är ingen av dem

Jag har mycket vi
Och mindre jag

Jag är lagom!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2015-04-17 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP