Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du mörka hand

 

Du onda som dina trogna brukar kalla dig (gud)!
Tvingade mig på flykt livet ut

Du mörka hand som du tog emot mig som en flykting
Drev mig ur existensen bort

Du mörka land!
Önska dig...

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-17 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP