Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I min, dina kriser

 

Jag
Min själ
Min sorg

Vilar nakna på stranden och har somnat för gott

Min sorg,

Är ett sörjande barn
Som söker sig till barndomen
Som hans leksaker blev sönderslagna

Som aldrig någon gång fick sin tröst som vuxen

Min själ ,

Är en människa
Som blev jagad av andra och sprang för livet
Som krävs på hans blod av en annan religion

Som aldrig fick sin frihet

Mitt jag ,

Var och är en människa
Som offrade allt som hade för människans skull
Men fick aldrig någonting tillbaka

Som aldrig blev rättvis behandlat

Jag!
Min själ!
Min sorg!

Kommer aldrig att tro på människan och liknande lögner!





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2015-04-21 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP