Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödens religion

 

Döden har ingen religion
Döden ej tro på liv
Döden är slutsagan på människans existens

Ett mörkthåll där alla möts ansikte mot ansikte, goda och onda

Judar!
Kristna!
Muslimer!

Och alla andra som har någon annan tro

Ett paradis för alla!
Ett helvete för alla!
En dom för alla!

Ser du som tvingar och dödar alla som vägrar tro på vad du tror att tro!

Döden är den talande GUD!
Döden är den talande fakta!
Döden gör ingen skillnad mellan religioner och människor!

Fattar du!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2015-04-21 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP