Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskar mig inga lek mer

 

Jag lever
I
Den stora tomma världen

En ikon för ensamheten

Mellan liv och död
Mellan sanningen och lögnarna
Utväxlas jag dygnet runt

En idol för tysthet

Jag med
Och
Min skugga med

Och mina ögon är nakna

Drömmer ingen dröm
Önskar inga lek mer
Känslorna har evigt slutat fungera

Ta mig till bödeln och gör slut på mig!



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2015-04-27 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP