Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hatfri

 

Jag får till sist önska mig,

En skog utan eld
En dag utan sorg

Ett liv utan hot
En existens utan förföljelse

Ett ord utan en censur
En teckning utan bödel

Ett land utan lögner
En hatfri människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-28 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP