Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjälp!

 

Ett rop!
Hörs från mitt inre
Hjälp!

Ack!
Du min tröttnade själ på mig
Hjälp!

AJ!
Mina sorgsna ord
Hjälp!

O!
Mina saknade drömmar
Hjälp!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-04-29 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP