Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Magiskt är döden

 

Vi lever!
För att vi kommer och måste dö

Vi dör!
För att vi kommer evigt leva

Det är meningen med livet
Det är filosofin med existensen

Så!
Lev din tid som en sann och hatfri människa!

Och,
Dö värdig som en människa!

Sanningen är där ute!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2015-04-30 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP