Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Skria, ropa på hjälp
högt
Skrik av glädje
högt
Skriket delar oss
itu




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-27 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten