Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vidgande syn

 

Hur fick jag för mig att jag kunde tro på mänskligheten?
Det var ett misstag

Men,
Ett misstag som sänkte hela existensen i mina ögon

Mycket ångar!
Mycket ångrar mig!

Vidgande syn på verkligheten
Vidgande flyt av människan!

HUR?
Kunde jag blivit lurat?

Av en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2015-06-18 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP