Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortvald

Jag vet vad som gäller
Du har valt rätt -
en invand trygghet
framför en ny passion
Det jag har är inte nog
för att du ska våga förlora
och våga vinna

Jag är avvisad
tystad, bortmotad
Utplånad ur ditt blod
förvisad från ditt hjärta
raderad från dina tankar

Men jag lever i din blick ibland
Jag ser det
Du kan inte dölja det
älskling
Så hur ska jag kunna glömma?




Fri vers av Nobody at all
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-22 17:25



Bookmark and Share


    Erika H
Smärtsamt vacker text. Den går på djupet och fångar. Orden är hårda och innebörden likaså. Jag blir tagen av att läsa den.

2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all