Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas

Du ler mot mig igen
så där som du bara ler mot mig
hoppas jag

Det kittlar i magen igen
Jag vet egentligen bättre, men ändå
hoppas jag

Glimten i ögat igen
Du minns hur bra vi passar varann
hoppas jag

Drömmarna vaknar igen
“Tänk om? Varför inte? Han kommer tillbaks!”
hoppas jag

Tvivlet gnager igen
Du leker väl inte med mig på nytt...
hoppas jag?




Fri vers av Nobody at all
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-06 00:17



Bookmark and Share


  Vind
Känner väl igen dessa "hoppas jag"... en upprepning som gav extra effekt här i din dikt.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all